Online kupovina

Web trgovina

U web trgovini seesmart.ba je moguće kupiti proizvode koji su predstavljeni na stranici seesmart.ba. Narudžba u web trgovini je predana kada korisnik dobije automatsku elektronsku obavijest. Ta elektronska obavijest nije potvrda da je proizvod na zalihi i da je počela otprema proizvoda.

Narudžba će biti potvrđena najkasnije u roku jednog radnog dana od dana kada je narudžba poslana i to putem novog email o potvrdi narudžbe.

U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da narudžbu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obaviješten putem elektronske pošte. Ako je kupac platio kartičnim načinom plaćanja i artikal nije dostupan, sredstva će kupcu biti vraćena na račun.

Dostava

Kupac prilikom izbora narudžbe ima dvije opcije za dostavu narudžbe:

  • ukoliko kupac želi dostavu na kućna vrata.
  • ukoliko kupac želi preuzeti naručeni artikal u salonu rasvjete na Otoci

Ne dostavljamo van granica BiH.

Seesmart.ba će potvrđene narudžbe smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora u skladu sa zakonom o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.

S.E.E.-SMART d.o.o. može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice seesmart.ba. Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa općim uvjetima i da je posebno bio upozoren na opće uvjete.

Plaćanje

Prilikom online kupovine, svojim kupcima nudimo slijedeće načine plaćanja:

  • Gotovinsko plaćanje  (Plaća se artikal pri preuzimanju)